Reacoperim șura cu paie @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Dăm drumul la campania de strângere de fonduri pentru acoperirea cu paie a șurii taberei ”Satul, demult” și am vrea să o facem în forță. Încă de dinainte de eveniment sunt lucruri de făcut și apar cheltuieli. Paiele trebuie comandate încă din primăvară, pentru a fi siguri că avem un material de calitate, secerat la lungimea potrivită.

Am hotărât, așadar, să facem această provocare de 30 de zile de fundraising. Ne poși fi alături prin donarea oricărei sume îți dorești tu, dar mai ales prin propria ta campanie de fundraising, pe o perioadă determinată.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand matching la donatiile primite sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să păstreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptăm să le implementam pe Galantom. 

Binele învinge!

[ Show more ]
Supporters:

2

Donations:

42

Raised:

7,487 RON

Fundraising pages

Merg cu 30 de prieteni la șura din Apuseni

Mi-am propus să organizez 3 drumeții în Munții Trascăului, la o șură tradițională, acoperită cu paie. Va fi o experiență grozavă, cu peis

3,000 RON Target
1,491 RON Raised
9 Donations
49.7% Complete

Reacoperim șura cu paie

Cu acest proiect urmărim să salvăm o șură tradițională din lemn, să contribuim la menținerea unui meșteșug aproape uitat și să punem ”a

27,000 RON Target
5,996 RON Raised
33 Donations
22.207407407407% Complete