Scoala Trimitoare

Scoala Trimitoare

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Colt Technology Services organizează Provocarea Sportivă de Acasă, în beneficiul Școlii Trimitoare È™i proiectului Pop-up Playbike ·     Â
[ Show more ]

1

Galantomi:

348

Donații:

37,201 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Colt Technology Services organizează Provocarea Sportivă de Acasă, în beneficiul Școlii Trimitoare și proiectului Pop-up Playbike

·         Ce ne propunem?

o   Să parcurgem împreună cu colegii și prietenii noștri 3000 km, echivalentul unui tur complet al României și să strângem 5000 euro.

·         Care este proiectul?

o   Pop-up Playbike,  o cargo bicicletă cu 6 roți, care transportă o mini corabie și se transformă într-un loc de joacă mobil și în același timp ecologic, menit să aducă bucurie în toate mediile sociale.

·         Cum ne înscriem în Provocarea Sportivă de Acasă și cum strângem banii?

o   Donăm 45 de lei aici, pe pagina de fundraising a Școlii Trimitoare și contribuim la unul dintre cele mai originale și frumoase locuri de joacă.

o   Ne facem un cont aici și apoi dăm join Colt Charity Challenge aici.

o   Cei care nu doresc să se înscrie în Provocarea Sportivă dar doresc să ne susțină, pot dona orice sumă doresc. Vă suntem recunoscători!

·         Cum și când adunăm kilometri?

o   Oricum! Mergem, alergăm, înotăm, facem cumpărături, ne dăm cu bicicleta, dansăm, urcăm scări sau chiar tundem gazonul! Cel mai important este să facem mișcare.

o   Între 9 și 22 Septembrie putem încărca kilometri online, însă noi vă sfătuim să începeți să îi adunați chiar de acum!

 

-    Ce este un Pop Up Playbike?

Pop Up Playbike este un loc de joacă inedit, probabil unic în lume, care aduce bucurie prin orice sat sau oraș al județului Sibiu, pentru început, și o face în mod ecologic. Corabia mobilă, care transportă și un cort modular, este purtată de o cargo-bicicletă modernă, folosită în țările nordice pentru curierat. Acest mijloc de transport costă 10.000 de euro, așa că ne propunem să strângem jumătate din suma necesară achiziției prin intermediul acestei platforme. Colt Technology Services va dubla banii strânși pentru a ne putea atinge obiectivul.

 

Sperăm să ne fiți alături. Credem că experiența vizitei Pop Up Playbike în diversele localități va fi de neuitat pentru mulți copii.